Metaalbewerking & Toelevering

Ter ondersteuning van onze technische dienst is ons machinepark voorzien van alle soorten metaalbewerkings- en verspaningsmachines. Ook produceren en modificeren wij naar wens producten volgens uw specificaties.

Plaatwerk & Constructie

Maatwerk-onderdelen maken onze constructiebankwerkers voor u in onze eigen goed geoutilleerde werkplaats. Snel, nauwkeurig en uiteraard precies op maat.

Reparatie & Modificatie

Bij noodzakelijke reparaties en modificaties, zoeken we samen met u een passende oplossing. Die realiseren we accuraat op locatie of in onze werkplaats. 

Machinebouw

Specifieke machinebouw vraagt om oplossingen die wij in onze eigen werkplaats realiseren. Uiteraard met oog voor de praktische omstandigheden en eisen.

Verspaning

Voor zowel seriematig werk als spoedklussen in het kader van onze service, hebben onze vakmensen diverse CNC- en draaibanken tot hun beschikking.

Montage

In onze werkplaats assembleren we zorgvuldig gekozen halffabricaten tot maatwerk-eindproducten. Klaar om in uw productieproces opgenomen te worden. 

Spareparts

Zelfs als passende onderdelen voor uw machines niet meer via de standaard-leverancier verkrijgbaar zijn, zorgen wij voor continuïteit van uw productie. 

Prefab Leidingen

Maatwerk en prefab-oplossingen voor industriële leidingsystemen, zoals voor cascadesystemen en voor diverse andere toepassingen in uiteenlopende branches.