Technische Dienst

Voor de inhuur van goed geschoolde en ervaren technisch medewerkers, of voor het snel oplossen van storingen. Heeft uw organisatie geen eigen TD of zoekt u tijdelijke ondersteuning? Onze flexibele inzet helpt u verder.

Inhuur Technische Dienst

Kan uw eigen TD wel wat extra kennis en ervaring gebruiken? Tijdelijk, of als permanente oplossing? Wij hebben de juiste mensen voor de juiste plek!

Industrieel Onderhoud

Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw machinepark is essentieel. Onze vakmensen ontzorgen, u kunt altijd rekenen op maximale productiecapaciteit.

Machine Onderhoud

Deskundig onderhoud van uw machines voorkomt ongeplande stops en productieverlies. Onze  mechanisch- en elektromonteurs houden uw machines in topconditie. 

Storingen & Service

Bij storingen telt iedere minuut. Ook bij onverwachte werkzaamheden helpen onze professionals u snel verder en voorzien u van onderbouwd advies.

Preventief Onderhoud

Periodiek preventief onderhoud voorkomt ongeplande stops en kostbare storingen. Wij zorgen voor een perfecte balans tussen gepland onderhoud en kosten.

Onderhoud Stops

Bij het soepel laten verlopen van onderhoudstops is vaak extra capaciteit nodig. Wij denken graag mee in de uitvoering of de planning. 

Projecten

Geslaagde projecten vragen om ervaren begeleiding door vakmensen die niet belast zijn met de dagelijkse gang van zaken. Flexellon zorgt ervoor. 

Industriële Verhuizingen

Machines verplaatsen naar een nieuwe locatie is geen dagelijks werk. Wij hebben hier ruime ervaring in en ondersteunen u bij een vlekkeloze verhuizing.

Revisie

Voor een machinerevisie bij u op locatie of bij ons in de werkplaats zijn diverse mogelijkheden. U kiest eenvoudigweg voor de meest efficiënte oplossing.